top 10
  • ESCAPE ROOM DIRECT AAN DE OUDEGRACHT
  • 60 MINUTEN SPANNING EN PLEZIER
  • UNIEK THEMA EN VERHAAL
  • TE SPELEN MET EEN GROEP T/M 10 PERSONEN
  • MAANDAG T/M DONDERDAG € 99,-
  • VRIJDAG T/M ZONDAG € 129,-

"Nu al één van de beste escape rooms die ik heb gespeeld!"

René van den Berg

"Jammer dat ze er maar één escape room hebben, ik zou anders zeker terug komen om de andere te doen!"

Gwen de Ruiter

"Ik geef deze escape room een dikke 10! Bedankt!"

Charlotte van Driel

44:24

Snelste ontsnapping

8988

Ontsnappingen

Escape room Utrecht

Niets is wat het lijkt. Beleef samen met je vrienden, familie of favoriete collega’s een spannend en interactief avontuur. Stap in het MYSTERIUM en verlaat de wereld van nu. Aan de Oudegracht in een middeleeuwse werfkelder wacht ik op je.

Pas op: escape rooms zijn verslavend...

Tot snel,
Cornelius Vossius

Ontsnap binnen 60 minuten

Geen tijd te verliezen! Volg de clues, kraak de code’s en verdien je vrijheid. Je hebt maar één uur dus wees snel. Ben je slimmer, beter en sneller dan de rest? Kom met je vrienden, familie of collega’s en beleef één van de leukste uitjes ooit. Ik daag je uit. Lukt het je binnen de tijd om de sleutel te vinden? MYSTERIUM is een wereld vol verborgen raadsels, bijzondere technische uitdagingen en creatieve oplossingen. Makkie? Dat hoop ik voor je...

HET MYSTERIUM WACHT OP JE

Bekijk beschikbaarheid

Stap terug in de tijd en ontdek het legendarische mysterie van Utrecht...

MYSTERIUM =

Uitdagende puzzels

Escape room MYSTERIUM is anders, uitdagend en interactief. Natuurlijk is het een lastige escape room, maar je hebt geen superpowers of een Einstein-brein nodig. Het allerbelangrijkste? Goede samenwerking! Zo versla je samen het MYSTERIUM. Een uur vol puur plezier en creativiteit… wedden dat je je dit uur over 23 jaar zult herinneren?

MYSTERIUM =

Teambuilding

Het MYSTERIUM in Utrecht is je leukste teamuitje ooit. Ideaal voor collega’s, je sportclub, je sigarenbandjes verzamel vereniging of andere groepen die ingedut zijn en weer zich verbonden willen voelen. Let op: we organiseren speciale combinatie teambuildingactiviteiten in Utrecht, voor groepen van 8 tot 800 personen!

MYSTERIUM =

Special Events

Soms is je dag echt heel speciaal. Vier het in het MYSTERIUM! Een bijzonder bedrijfsuitje, het vrijgezellenfeest van je beste vriend(in) of de trouwdag van je ouders. In het MYSTERIUM kan alles gevierd worden. Ook in combinatie met een citygame, borrel of walking dinner door Utrecht. Bel of mail me!

Durf jij escape room MYSTERIUM aan?

MAANDAG T/M DONDERDAG € 99,-, VRIJDAG T/M ZONDAG € 129,-. BOEK NU!

Bekijk beschikbaarheid

of bel 030-7271026

Veelgestelde vragen

Q: Moet ik reserveren?

A: Zeker. Tuurlijk. Ja, ja, ja! Escape room MYSTERIUM wacht op je. Ik doe niet aan postduiven… boek het MYSTERIUM via deze site. Bekijk de kalender en kies je meest perfecte datum en tijd. Dan kan de voorpret beginnen. Voor het meest perfecte team moet jij zorgen!

Q: Waar kan ik boeken?

A: Bekijk de agenda, kies je gewenste tijd en datum en reserveer! Je zult er geen spijt van krijgen. Moeite met een dag plannen? Gebruik de site Datumprikker. Dan gaat het soepeler.

Q: Ik boek de escape room voor mijn bedrijf. Kan ik op factuur betalen?

A: Ja, voor bedrijven is het mogelijk op factuur te betalen. De administratiekosten bedragen € 17,50 excl. 21% btw.

Q: Ik wil mijn boeking annuleren, kan dat?

A: Annuleren is mogelijk, maar daarvoor gelden wel een aantal voorwaarden. Als je het MYSTERIUM boekt rekent Cornelius Vossius namelijk op je komst en houdt de ruimte voor je vrij.

Q: Kan ik iemand verrassen met een MYSTERIUM cadeaubon?

A: Wat een leuk en ontzettend aardig en intelligent gebaar. Natuurlijk kan dat! Bel mij en mijn team op 030-7271026 of stuur een e-mail naar info@mysterium.nl.

Q: Kan ik ook terecht met een grote groep?

A: Als je groep groter is (méér dan 10 personen) dan combineren we de escape room met een citygame, quiz, rondleiding, workshop of andere leuke activiteit in Utrecht. Alles kan! Kijk maar op PuurUtrecht.nl voor leuke ideeën voor een bedrijfsuitje in Utrecht.

Q: Kunnen we ook een feest geven in escape room MYSTERIUM?

A: Weet je? Het leven ís een feest… maar ik kan je daarbij helpen. In Utrecht heb ik verschillende mooie locaties en ik heb een loods vol met de leukste event styling decoraties. Wat dacht je van een Halloween feest of een meesterlijke cocktail avond? Kijk even op PuurFeesten.nl. Mijn team en ik staan klaar voor je.

Q: Is escape room MYSTERIUM geschikt om te spelen met kinderen?

A: Ik hanteer een leeftijdsgrens van 15 jaar voor het zelfstandig spelen van MYSTERIUM. Bij deelname van kinderen onder de 15 jaar dient er minimaal 1 volwassene mee naar binnen te gaan.

Q: Is een escape room in Utrecht een geschikte teambuildingactiviteit?

A: Geloof me. Dit is spannender dan samen sushi eten of bowlen. Ik organiseer al jaren bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten in Utrecht en Utrecht en de ontdekking van een escape room gaf me zo een kick. Dit werkt echt! Een escape room is zo’n goede manier om weer opnieuw beter en scherper te leren communiceren. Tijdens dit uur is het belangrijk om samen te werken en naar elkaar te luisteren. En het is nog leuk en spannend ook.

Q: Is MYSTERIUM te combineren met een vergadering in Utrecht?

A: MYSTERIUM is de ideale break out tijdens een vergadering. Even de zinnen verzetten en elkaar beter leren kennen. Ik heb trouwens ook de mooiste vergaderruimte van Utrecht voor je in de aanbieding: de Grote Werf. Kijk snel op DeGroteWerf.nl.

Q: Nemen jullie ons op in het MYSTERIUM? Kun je me de tape sturen?

A: Wat denk je zelf? Een MYSTERIUM blijft altijd een mysterie. De camera’s zijn er voor je eigen veiligheid en voor de controlekamer om je door deze levensechte puzzel te loodsen. Alle raadsels en uitdagingen verlaten nooit het MYSTERIUM.

Q: Kunnen we komen filmen of kunnen we langskomen voor een fotoshoot of vlog?

A: Ik ben dol op PERS! Ik houd van bloggers en vloggers. Ik houd van TV en ik houd van publiciteit. JA. JA. JA.

Q: Kunnen we ook iets consumeren in het MYSTERIUM?

A: Helaas is er niet genoeg tijd om gezellig met elkaar te borrelen, anderen willen vaak graag voor / na jullie spelen. Gelukkig heb ik genoeg leuke buren waar je een hapje of drankje kunt doen nadat je ontsnapt bent. Voor tips over de leukste plekjes kunt je mij en mijn team bereiken via 030 727 1026 of stuur een e-mail naar info@mysterium.nl

Q: Hoeveel personen kunnen er per keer spelen? 

A: Op 25 september is de 1,5 meter afstand-regel geschrapt. Het Mysterium kan weer gespeeld worden met maximaal 10 personen! Hierbij vraag ik wel aan jullie om klachtenvrij te komen spelen. Zo zorgen we er samen voor dat we een zo veilig mogelijke omgeving creëren voor iedereen die het Mysterium betreed.

Q: Is het veilig om de escape room te spelen?

A: Ik doe er alles aan om het verantwoord en zo veilig mogelijk te maken. Ik vind het veel te leuk om jou in mijn grachtenkelder te krijgen. De besmettingskans in een escape room is minimaal. Uiteraard houden we ons aan alle door de rijksoverheid opgestelde richtlijnen! De spelbegeleiders zijn geïnformeerd over de richtlijnen van de rijksoverheid en zijn bewust van de kenmerken van besmetting. Daarbij worden de contactvoorwerpen in onze escape room en ontvangstruimte extra schoongemaakt voor en na het spelen. Ook zal de begeleider na elk spel en het schoonmaken zijn of haar handen wassen of ontsmetten. De ruimte wordt daarnaast doorlopend goed geventileerd.

Q: Hoe gaat het spelen nu in zijn werk?

A: Bij binnenkomst vraag ik alle deelnemers of zij klachtenvrij zijn. Het Mysterium valt onder de doorstroomlocaties en daarom niet verplicht om te vragen naar een corona toegangsbewijs. Uiteraard bied ik no steeds de mogelijkheid om voor- en achteraf de handen te ontsmetten, en tijdens het spelen kan er gebruik gemaakt worden van plastic handschoenen en wegwerpmondkapjes. Na elke shift zullen de materialen in de ruimte en ontvangstruimte schoongemaakt worden.

Q: Zijn er zaken waar wij als groep extra op moeten letten?

A: Het spelen van de escape room is natuurlijk op eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat je als groep je ook aan de regels van het RIVM houdt: hoest en nies in je elleboog, was je handen regelmatig, blijf thuis bij klachten zoals smaak- en reukverlies, neusverkoudheid, hoesten, keelpijn. Mocht iemand binnen de groep koorts hebben, blijft hij/zij én huisgenoten ook thuis.

Q: Hoe zit het met annuleren van een boeking?

A: Meer informatie over verplaatsen of annuleren kan je terugvinden in de Algemene Voorwaarden. Je kunt mijn team daarnaast bereiken via de telefoon op 030 727 1026 of via e-mail (info@mysterium.nl)

Mysterium © 2017 - 2021 | By Puurutrecht.nl